Apetyczne, serowe przekąski marki Zolux powstają w oparciu o tradycyjną himalajską recepturę, obejmującą aż 22 etapy produkcji, z których większość wykonywana jest ręcznie. Ser, wytwarzany ze świeżego mleka od krów wypasanych na europejskich łąkach, jest następnie odciskany i suszony przez trzy miesiące. Ta unikalna receptura sprawia, że Cheese Bone to 100% naturalne przysmaki do gryzienia i przeżuwania, które nie zawierają dodatków, barwników ani konserwantów, i charakteryzują się wyjątkowo długą datą minimalnej trwałości – 36 miesięcy. Przekąski Cheese Bone pozwalają zaspokoić naturalną potrzebę gryzienia i żucia czworonoga, a także zadbać o higienę jego zębów. Wyróżniają się niewielką zawartością laktozy i dostarczają niezbędnego w psiej diecie białka i wapnia. Dostępne są w pięciu różnych rozmiarach w zależności od wagi zwierzęcia.

www.zolux.com