W minioną sobotę odbyła się wspaniała akcja POMAGANIE PRZEZ GOTOWANIE zorganizowana przez Sebastiana, szefa kuchni restauracji KonCi by Sebastian Cichy.
Niezwykła akcja z niezwykłymi szefami kuchni o wielkich sercach dla zwierzaków. Bardzo się cieszymy, że mogliśmy być częścią tak wspaniałego wydarzenia.
Podczas imprezy panowała wspaniała atmosfera i wszystkim przyświecał jeden cel – pomoc dla podopiecznych OTOZ Animals – Schronisko Dąbrówka oraz OTOZ Animals – Schronisko “Ciapkowo”
Atrakcji było wiele, degustacja dań, licytacje, występ lokalnych artystów i wiele innych. Można było dołożyć swoją “cegiełkę” dla zwierzaków oraz kupić prezent dla swojego pupila.
Uczestnicy eventu otrzymali również torby niespodzianki “Wspieram pieski” od aplikacji MyPetStory.
Nasz wspaniały sponsor, firma Azan, dystrybutor marki Brit po raz kolejny udzieliła wsparcia i przekazała aż 600 kilogramów karmy a drugie tyle zostanie zakupione za zebrane środki.
Brzuszki zwierzaków ze schroniska w Dąbrówce i Ciapkowo zostaną napełnione!
Dziękujemy za zaproszenie i do zobaczenia na kolejnych eventach!
Śledźcie nasz profil:)
Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.697300302440445&type=3
Brit, BritCare, MyPetStory, ZooBranża, Animal Valley Poland, Gmina Wejherowo, CHEFS ONLY, Zdrofit food, Gastin – Technologie Gastronomiczne, Bonduelle Food Service Polska, Konkol Przetwórstwo Mięsa, OCTIM – od 1965, Żywiec Zdrójj, @morex.pl, W Pół Drogi, Farm Frites Polska, @serio pizzeria, Prima-Gastro Krzysztof Jesiołowski, @goldenfruits, Panesco Polska, Restauracja Piernicova, Restauracja Projekt Archimagirus, La Lorraine Polska, Zakład Usług Komunalnych w Wejherowie Sp z o.o., Hucklebrewery, MZK Wejherowo, @vera, Chefs Culinar Polska, WIKĘD, Porcelana Lubiana, Triada Augusto Pomorze, Biblioteka i Centrum Kultury Gminy Wejherowo, @kztransport, Dziupla Detailing Kosmetyka Samochodowa Patryk Konkol, MOWISupreme.Polska, Hempeat, @kruszwica, Gospodarstwo Rybackie Zielenica, Radio Kaszëbë, Papaja.pl, Poradnik Restauratora, Szef Kuchni Magazyn Branży Gastronomicznej, @fanexpl, @ajfood, Zwierzakowe Ranczo, Powiatowy Zespół Szkół nr 3 w Wejherowie ul. Budowlanych 2, Karma SFORA, Andrzej Polan, Mariusz Gachewicz, Bartłomiej Witkowski – Top Chef Polska, @paweł stawicki, Mateusz Cheda, Michał Soliwoda, Artur Lenczewski, Zbyszek Korzeniowski, Ireneusz Koniuszek, Mariusz Dąbała, Jakub Kozakiewicz, Wojciech Kuziel